Güncel Haberler

Fatih Terim, Panathinaikos’a imzayı attı: Belhanda’nın yeni adresini açıkladı

Teknik Direktör Fatih Terim, Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaşmaya vararak yeni takımıyla resmi sözleşmeye imza attı.

Belhanda ve Bakasetas’ın Yunan takımına transfer edilmesinin düşünülüp düşünülmediği sorulan Terim, Adana Demirspor’dan ayrılan Faslı futbolcunun Katar’a gideceğini açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcının Bakasetas için herhangi bir yorumu olmadı.

Atina Ulusal Galeri’de düzenlenen imza töreninde konuşan Fatih Terim’in açıklamaları şöyle:

“Oyun anlayışımı mümkün olduğu kadar erken aşılamaya çalışacağım. Bu, baskıya, yüksek tempoya, pasa ve oyun kontrolüne yönelik bir oyun tarzı.”

“TAKIMI GÖRMEDEN TRANSFER KARARI VERMEK İSTEMİYORUM”

“1 Ocak’ta transfer dönemi başlıyor. Sportif direktörümüzle bu konuları konuşuyoruz. Bizi ilgilendiren bir konu varsa bizim ağzımızdan duymanız faydalı olur. Biz doğruyu söyleriz. Biz” Konuşuyoruz ama şu anda bir karar yok. Şu anki takımımı görmeden herhangi bir karar vermek istemiyorum çünkü oyuncularıma güveniyorum. Geldiğimden bu yana 3 gün geçti ve bunu kim istemez ki? Bu gerçekten mantıksız olurdu. Yer ihtiyacımız varsa iki stoperimizin sakat olduğunu unutmayalım. Takımın içinden birini alırsak buna gerek kalmayacak. Ancak ihtiyacımız olursa transfer yaparız” dedi.

“BELHANDA KATAR’A GİDİYOR”

“Transferin memleketi yok. Belhanda çok önemli, çok büyük oyunculardan biri. Ama seçimini yaptığını biliyorum. Muhtemelen Katar’a gideceğini biliyorum. Kendi takımımı, bu arkadaşları izledikten sonra bir rapor hazırlayacağım. kalabilir, bunlar gidebilir, oyuncular bu bölgelere gidebilir.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN BÜYÜK BİR AİLE OLMALIYIZ”

“Buraya meydan okumaya, hikaye yazmaya geldim. Bu konuda benim gibi düşünen bir başkan var. Şampiyon olmak için şampiyon gibi düşünmek lazım. Yarın akşam başkanla, yöneticilerle, oyuncularla yemek yiyeceğiz. , çalışanlar ve aileleri. Takımımızın büyük bir aile olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk için bu büyük aile gerekli. Panathinaikos taraftarının ne istediğini de biliyorum. Bunun için çok çalışacağız ve eksik kalan yerleri en kısa sürede düzelteceğiz. Zamanın değişimini görün. 3-4 günlük antrenmanlarda kendime çok daha fazla güveniyordum. Bütün oyuncular çok heyecanlı ve aç.”

“Rakiplere bakıyorum”

“Yunanistan şampiyonluğunu uzun zamandır iyi biliyorum. Hepsini izliyorum. Genel olarak rekabet 4 takım arasında oluyor; AEK, PAOK ve Olympiacos. Yunanistan tarihindeki en büyük Avrupa başarısı Panathinaikos’undur. Gitmek istiyoruz.” o günlere geri dönelim.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş