Güncel Haberler

Kan donduran cinayette karar çıktı! Çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürülmüştü!

Olay, 17 Ekim 2022'de İstanbul Maltepe'de, Kamil Hakan Karabulut (58) ile yatılı bakıcı Nursel Bircan (39) arasında, Alzheimer hastası annesine bakmak nedeniyle çıkan tartışmayla başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kamil Hakan Karabulut'un, Bircan'ı oğlunun gözleri önünde çekiçle vurarak öldürdüğü davada karar çıktı.

Anadolu Cumhuriyeti Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, Kamil Hakan Karabulut hakkında 'canavarca hislerle öldürme veya işkence yapma' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. 16. Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına tutuklu sanık Kamil Hakan Karabulut ve avukatları katıldı.

''SALDIRGAN BİR İNSAN DEĞİLİM''

Sanık Karabulut duruşmada şunları söyledi: “Bana küfretmeseydi, boğazıma bıçağı dayamasaydı, yanıma gelmekte ısrar etmeseydi ve kovuldum diye bana iftira atmasaydı.” Kapıdan çıkmak istedim, beni itti. Keşke o bıçağı sallamasaydı. Agresif agresif bir insan değilim. Ben geri çekilmekte ısrar etsem bile onun yanıma gelmesine gerek yoktu. Olanlar için çok üzgünüm. Böyle bir şeyi planlamamıştım. Kendisini “Yaşananlardan dolayı üzgünüm” diyerek savundu.

cinayet-ic-cekic

ÖMÜR BOYU CEZALANDIRILDI

Jüri son kararını 16. Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdi. Mahkeme, sanığa haksız tahrik ve iyi halden dolayı indirim uygulamadı. Mahkeme, sanık Kamil Hakan Karabulut'u “kadına karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak tutukluluğunun devamına karar verdi. (İHA)Bu içerik Evin Özbey tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bıçağı salladı ve şöyle dedi: Bıçak salladı ve “Ben peygamberim, ben cumhurbaşkanıyım” dedi!
Her şeyi itiraf etti: Hedefi onlardıHer şeyi itiraf etti: Hedefi onlardı
Hırsızlar 360 bin lira altını çaldıHırsızlar 360 bin lira altını çaldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş