Güncel Haberler

Herkes kayıp Narin Güran’ı ararken, Demet Akalın’ın ‘idam’ çıkışı olay oldu! Sosyal medya ikiye bölündü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Narin Güran için ekipler günlerdir seferberlik yapıyor. Son evinin yaklaşık 20 metre uzağında tespit edilen kan lekelerinin ve bölgede bulunan terliklerin Narin'e ait olmadığı ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı.

NARİN'İN KAYBOLMASI İLE BAĞLANTILI BİR KİŞİ

Bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler, sonucun çok yakın olduğunu açıklarken, bugün 1 kişinin tutuklandığı haberi geldi.

KARDEŞİNİZ GÖZALTINA ALINDI MI?

Didem Arslan'ın gözaltına aldığı kişinin kardeşi olduğu açıklandı.

“NARİN YAŞIYOR” İDDİASI UMUTLARI ARTIRDI

Geçtiğimiz günlerde TELE1'in ana spikeri Burçin Atılgan umutları yükselten bir açıklama yaptı. Atılgan, Narin'in aileden birinin yanında olabileceğini, hayatta kalma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

ghfhgfj

Atılgan, paylaşımında şunları söyledi: “Arkadaşlar, yayınım sırasında Narin ile ilgili bir bağlantı kurduk. Gazeteci arkadaşımız, Narin'in çok çok yakın bir aile üyesi tarafından alıkonulduğunu ve hayatta olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Muhtemelen biz de öyle yapacağız. Bugün güzel bir haber al.” Şu ifadeleri kullandı:

FİLM ÇEKMEK

DEMET AKALIN'IN “SAVUNMASI” HAKKINDA YORUM.

Tüm Türkiye, Narin'in “keşif” haberini sabırsızlıkla beklerken, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan acı olayla ilgili yorum geldi.

ssgsghd

Ünlü şarkıcı üzüntüsünü dile getirdi “Ahhh, bunu düşünmek bile istemiyorum!! Düşünemiyorum bile… 'Harika bir hayatımız vardı' diyor baba, ahh. Eğer olsaydı bundan hiç hoşlanmazdım. sadece o kız bulunabildi.” diye yazdı.

AKALIN

Akalın'ın bir sonraki paylaşımında “İdam cezası olsaydı bu işler bu kadar kolay olmazdı…” Onun bu yorumu idam cezasına ilişkin tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Bazı kullanıcılar Akalın'ın çıkışını desteklerken, bazıları da idamın çözüm olmadığını savundu.

Sizce idam cezası caydırıcı olabilir mi?

Hayır, hiçbir faydası olmayacak

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş