Güncel Haberler

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı! Ece Ronay’ın ifadesinde dikkat çeken detaylar: Gürcistan’daki kumarhane sahipleri ile…

Mehmet Ali Erbil’in mesajlarının ifşa edilmesiyle popülaritesi artan fenomen Ece Ronay, geçtiğimiz günlerde tutuklandı.

Ece Ronay hakim huzurunda yaptığı açıklamayla gündeme döndü. Ronay, “Mehmet’in yavaş yavaş şaibeli olarak tanımlayabileceğim insanlarla ilişkiler kurmaya başladığını hissetmeye başladım, hatta Gürcistan’daki kumarhane sahipleriyle de ilişkiler kurmaya başladım.” dedi.

Eski eşi Mehmet Bilir’e ait işyerlerini yıktırdığı iddiasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı:

”Mehmet Erdal Bilir benim eski eşimdir. Kendisiyle yaklaşık bir yıl evli kaldık. Başlangıçta “Ece Ronay Güzellik Merkezi” adlı iş yerimin isim haklarını kullanma iznim vardı. Daha sonra benim onayım olmadan başkalarına satmaya başladı. İş yerime gittiğimde POS cihazından yapılan ödemelerin doğrudan Vural Kurtlar isimli kişiye gittiğini gördüm. Mehmet’in yavaş yavaş karanlık diyebileceğim insanlarla ilişkiler kurmaya başladığını hissetmeye başladım, hatta Gürcistan’daki kumarhane sahipleriyle de ilişkiler kurmaya başladım.

“‘KURTKÖY ŞUBESİ POSTA SİPARİŞİ VERİYOR’ DİYEN MESAJ ALDIM”

Bir gün sahte gibi görünen bir hesaptan “Muhammet Yakut” isimli hesabıma “Temiz iş yapıyorsun” diye mesaj geldi. Ama sizin adınıza çalışan Kurtköy’deki şubeniz mail order ile ilgileniyor.” Şöyle bir mesaj geldi: Bu durumu Mehmet’e anlattım. Mehmet bana hiç kredisi olmadığı halde bana 9 milyon lira kredisi olduğunu iddia ediyor. Bunu canlı yayında bile açıkça söyledi. Mehmet’in eşyalarının incelenmesiyle ilgili paylaşımlar yapmıştım. Mehmet’in araçlarının ‘Akamotor’ denilen tünelde olduğunu belirttim. Daha sonra burayı ateşe verdiler. “Hiçbir zaman bir hedef belirlemedim.”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yıllar sonra buluştular!  kızları paylaştımYıllar sonra buluştular! kızları paylaştım
RTÜK'ten Flaş Kırmızı Goncalar kararı! RTÜK’ten Flaş Kırmızı Goncalar kararı!
“Çok tuhaf sorular var” deyip bunları açıklayınca beni şok etti! Armağan Çağlayan’ın “cinsel organ” mesajı şaşırttı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş